menu
person

12:20
Українізатор Music Collection 3.6.4.4 + Portable

Офіційний сайт: GSoft4U Music Collection
Рік випуску: 2024
Версія програми: 3.6.4.4
Мова інтерфейсу: Англійська, українська та інші.
Системні вимоги:
Windows XP, Vista, 7, 8, 10 (32/64-bit) та
не менше 200 МБ на жорсткому диску
CD або DVD-привід

Опис:
Music Collection - це, як видно з назви, програма, що дозволяє створити систематизований архів власної музичної колекції. Використовуючи програму, можна внести в колекцію дані про будь-який музичний носій. Будь-яку інформацію, що стосується альбомів у колекції, можна редагувати, незалежно від того, чи ця колекція складається з компакт-дисків, грамплатівок, компакт-касет або аудіофайлів.

Інформацію про альбоми можна ввести вручну або автоматично додати з баз даних в інтернеті. Пропонується кілька способів збору інформації про альбоми та виконавців без застосування ручного введення. Пошук можна виконати за виконавцем та назвою альбому, номером штрих-коду, номером у каталозі або автоматично за інформацією, що зчитується із завантаженого в привід компакт-диска. Також можна додати інформацію про альбом із тегів файлів за допомогою сканування вмісту будь-якої папки на жорсткому диску. Після збереження інформації про альбоми, дані можна переглядати, сортувати за будь-яким полем або комбінації полів і фільтрувати за різними критеріями. Інформацію в колекції можна надрукувати або експортувати до файлу. Програма безкоштовна і, крім звичайної версії, доступна в портативному варіанті, що працює без встановлення на комп'ютер.



Завантажити програму з сайту розробника: GSoft4U Music Collection
Категорія: Відео та аудіо | Переглядів: 523 | Додав: kopejkin | Теги: каталог музики, керування колекцією аудіо | Рейтинг: 5.0/285
Всього коментарів: 0
avatar