menu
person

17:52
APP Helmond Mosaizer 15.0.0.55 + русифікатор

Сторінка продукту: Mosaizer
Розробник: APP Helmond
Дата випуску: 7 червня 2020
Версія програми: 15.0.0.55
Мова інтерфейсу: Англійська, голландська, німецька,
французька та російська*
Системні вимоги:
Процесор: 1,8 ГГц Intel або AMD
Пам'ять: не менше 4 ГБ
Щонайменше 50 МБ для збереження зображень
Не менше 750 МБ для збереження великих мозаїк та відео
ОС: Microsoft Windows XP | Vista | 7 | 8 | 10 |
Монітор 19" з роздільною здатністю не менше 1280x1024 пікс.
Встановлювати програму від імені адміністратора.

Опис:
Mosaizer XV - це набір інструментів для створення фото-мозаїки, зображень та відео. Фото-мозаїка - це картина, побудована із сотень чи тисяч мініатюрних зображень. Кожне мініатюрне зображення підбирається за кольором до замінної частини вихідного зображення. При погляді здалеку розпізнається зображення, яке використовувалось як джерело. Під час перегляду в режимі збільшення можна побачити окремі фотографії. Цей чудовий ефект часто використовується для створення плакатів, реклами та навіть обкладинок журналів. Mosaizer - не єдина програма, яка може це зробити. Але, на думку розробників, це найшвидше, найпростіше і найдоступніше з наявних в Інтернеті.

На відміну від програм, які створюють лише фото-мозаїку, ця програма надає користувачеві практично необмежену свободу для створення власних фотографічних картин на основі бібліотек растрових зображень. Програма містить значний набір допоміжних інструментів для творчості. Mosaizer XV пропонує екзотичний набір додаткових ефектів для маніпуляцій із зображенням, текстурою, тінню, кольором, формою та іншими ефектами, які можна знайти у багатьох програмах для редагування растрових зображень. Власне, у програмі Mosaizer XV поєднано основні засоби редагування фотографій та малювання з можливістю створення фото-мозаїки.

Додатковий інструмент – програма Mosaizer Video виводить процес створення мозаїки на новий рівень: створення мозаїчних відеороликів. Надаються два варіанти: створення анімації з використанням мозаїки з нерухомих зображень або використання реального відеоматеріалу та відтворення цього відео у вигляді мозаїчного фільму зі збільшенням та зменшенням та переміщенням плиток мозаїки. Не зважаючи на дружній інтерфейс програми, автори наполегливо рекомендують частіше звертатися до детальної довідкової документації на веб-сайті.



Завантажити Доступно лише для користувачів
Доступно лише для користувачівРозмір: 17.4 МБ
Пароль: kopejkin
Категорія: Графіка | Переглядів: 305 | Додав: kopejkin | Теги: фото мозаїка, відео мозаїка | Рейтинг: 5.0/12
Всього коментарів: 0
avatar