menu
person

12:07
Hidden Windows 10 Features 1.3.1 Portable + русифікатор

Сторінка програми: Hidden Windows 10 Features
Дата випуску: 10 серпня 2021
Версія програми: 1.3.1
Мова інтерфейсу: Англійська або російська
Системні вимоги:: Windows 10 32/64 біт)

Опис:
У Windows 10, як і в попередніх версіях Windows, є безліч корисних, але прихованих від звичайного користувача функцій. Практично доступ до всіх цих функцій можна отримати за допомогою редагування реєстру Windows. У той же час, ручне редагування реєстру Windows - процес тривалий і не такий простий. За допомогою Hidden Windows 10 Features доступ до таких прихованих функцій можна отримати одним клацанням миші. Ця програма дозволяє експортувати налаштовані параметри системи та імпортувати їх на інший комп'ютер. Також цей файл налаштувань можна використовувати як резервну копію, якщо налаштування зміняться.

Hidden Windows 10 Features дозволяє додавати до Провідника такі елементи, як Кошик, всі елементи Панелі керування, інструменти адміністрування, принтери та приховувати ярлики папок користувача, такі як Об'ємні об'єкти, Зображення, Відео з вікна Комп'ютер. Програма дозволяє увімкнути відображення секунд на годиннику панелі завдань або налаштувати час відгуку мініатюр панелі. У контекстне меню файлів можна додати кілька корисних команд, таких як Копіювати в., Перемістити в... Також є функції підвищення безпеки Windows 10 шляхом вимкнення автозапуску та служби Host Windows Script. Загалом, простенький такий твікер.



Завантажити Доступно лише для користувачів
Доступно лише для користувачівРозмір: 2,7 МБ
Пароль: kopejkin
Категорія: Система | Переглядів: 233 | Додав: kopejkin | Теги: налаштування Windows 10, твікер системи | Рейтинг: 5.0/23
Всього коментарів: 0
avatar