menu
person

01:56
KeyPass 4.9.22 + русифікатор

Сторінка програми: KeyPass
Дата випуску: 20 березня 2019
Версія: 4.9.22
Мова інтерфейсу: Англійська або російська...
Системні вимоги: Windows 8.1 | 8 | 7 |

Опис:
Keypass - це диспетчер паролів, який зберігає та вводить їх у будь-яку форму, де це може знадобитися. На відміну від інших подібних програм, що вимагають для введення пароля виконання виснажливих операцій вирізування, копіювання, вставки або перетягування, KeyPass вводить збережений пароль за допомогою натискання комбінації клавіш. Таким чином, програма працює з будь-яким браузером або програмою, включаючи веб-браузери, емулятори терміналів та програми для підприємств. Користувач не обмежений лише Internet Explorer! KeyPass зберігає всю вразливу інформацію користувача в зашифрованій базі даних. Інформація шифрується за допомогою 448-розрядного алгоритму шифрування. Доступ до цієї бази можна отримати лише за допомогою основного пароля. Користувач може бути впевнений, що тільки він має доступ до секретної інформації, такої як паролі, номери кредитних карток, PIN-номери та вразливі документи.
KeyPass можна встановити на знімних носіях, наприклад, таких як флешки розміром брелоки для ключів. На відміну від інших диспетчерів паролів, які пишуть конфігураційну інформацію в реєстрі Windows, KeyPass зберігає всі дані в зашифрованій базі так, щоб з ним можна було працювати без попередньої установки. Це дозволяє переносити та використовувати власну вразливу інформацію скрізь, де користувач може отримати доступ до комп'ютера. Достатньо підключити знімний пристрій зберігання інформації до будь-якого ПК і відразу отримати доступ до всіх своїх паролів та інформації!.

Автор припинив роботу над програмою і опублікована версія - остання.
Нижче наведено вільний переклад цієї новини.

Через технічну периферію, що швидко змінюється, подальшу розробку програми KeyPass вирішено було припинити. З 1 березня 2019 замовлення на продукт більше не приймаються. Автор продовжить надавати підтримку наявним користувачам якомога довше, але нові функції додаватися не будуть, а проблеми після Windows 10 V1809 не будуть підтримуватися. В останній версії продукту додано функцію експорту XML-файлів KeePass (2.x) (у межах обмежень. Наприклад, файл вкладення не можна експортувати). Автор рекомендує своїм клієнтам перейти на диспетчер паролів KeePass - додаток з відкритим вихідним кодом, клієнти якого існують для різних платформ (Windows, Android, iOS та інше).


Завантажити Доступно лише для користувачів
Доступно лише для користувачівРозмір: 6.31 МБ
Пароль: kopejkin
Категорія: Система | Переглядів: 256 | Додав: kopejkin | Теги: диспетчер паролів | Рейтинг: 5.0/13
Всього коментарів: 0
avatar