menu
person

17:38
Українізатор PC HelpSoft Driver Updater 7.0.1050 Portable

Веб-сайт продукту: Driver Updater
Дата випуску: 27 жовтня 2023
Версія програми: 7.0.1050
Мова інтерфейсу: Англійська, німецька, українська тощо
Системні вимоги:
ОС: Microsoft Windows 7 | 8 | 10 |

Опис:
Дивлячись на назву програми - PC HelpSoft Driver Updater, неважко здогадатися, що основне її призначення полягає у стеженні за актуальністю наявних системних драйверів комп'ютера. Після перевірки, програма визначає драйвери всіх пристроїв комп'ютера та сповіщає про наявність оновлень цих драйверів. За бажання, можна окремо оновити лише ті драйвери, які на вашу думку цього потребують, або виконати одночасне оновлення всіх драйверів, для яких програма знайшла оновлення. Розробник запевняє, що для оновлень пропонуються лише підписані та перевірені версії драйверів. Програма може стати у нагоді, коли після встановлення Windows у інсталяційному дистрибутиві не для всіх пристроїв знайшлися відповідні драйвери. Такі пристрої у Диспетчері пристроїв позначаються жовтим кольором. Крім оновлення драйверів, програма містить додаткові засоби обслуговування системи, хоча більшість з них є простими посиланнями на швидкий доступ до інструментів, що вже вбудовані безпосередньо у операційну систему Windows.

Від себе нагадаю, що ця програма, як і решта їй подібних, є потенційно небезпечною для операційної системи. Під час використання програми не забувайте фундаментальний принцип оновлення драйверів, про який до речі нагадується і в засобі Оновлення системи - якщо пристрої комп'ютера без проблем працюють із наявним драйверами, оновлювати останні не потрібно. Втім, ніхто не має права заважати вам експериментувати із власним комп'ютером.



Завантажити Доступно лише для користувачів
Доступно лише для користувачівРозмір: 4.47 МБ
SHA1: B75E9A5F9139E62F7253C383F2364964B7542FD8
Пароль: kopejkin
Категорія: Система | Переглядів: 57 | Додав: kopejkin | Теги: пошук та оновлення драйверів, обслуговування системи | Рейтинг: 5.0/30
Всього коментарів: 0
avatar