menu
person

18:16
Winlock 8.47 Professional + українізатор

Офіційний сайт: Crystal Office Systems
Дата випуску: 15 лютого 2021
Версія програми: 8.47
Мова інтерфейсу: Англійська, німецька та інші...
Українська додасться після українізації.

Системні вимоги:
ОС: Microsoft Windows 2000 | XP | 7 | 8 | 10 (32- та 64-розрядні)

Опис:
Winlock Professional - це комплексне рішення для забезпечення безпеки ПК та керування дозволами користувачів систем, які працюють під керуванням всіх основних версій Windows. Програма може використовуватися людьми, які хочуть обмежити доступ певних користувачів (наприклад, дітей) до своїх ПК, а також в інтернет-кафе, школах та університетських комп'ютерних класах – тобто скрізь, де повний доступ до системи чи конфіденційних даних небажаний. Програма автоматично запускається разом з Windows та розташовується в системній області панелі завдань.

Якщо ви не єдина людина, яка використовує ваш комп'ютер, і хочете контролювати, скільки часу інші користувачі витрачають на нього, а також які частини ОС мають доступ і які команди вони можуть запускати, ви можете спробувати Winlock Professional.

Winlock Professional дозволяє встановити час, протягом якого кожен користувач може використовувати комп'ютер, та обмежує обсяг функцій та команд, які їм дозволено використовувати. Коли час, відведений користувачеві, спливає, Windows вимикається. Для більшої зручності на панель завдань можна додати таймер. Winlock Professional також може відключати популярні комбінації гарячих клавіш, такі як Ctrl-Alt-Del, Alt-Tab, Alt-Esc, тощо. Блокувати робочий стіл, приховувати елементи з меню «Програми» і робити багато чого іншого! Встановивши це програмне забезпечення на свій комп'ютер, ви можете бути впевнені, що ваші діти не будуть годинами сидіти в Інтернеті замість того, щоб робити домашнє завдання. Або ваші колеги не зможуть отримати доступ до документів, не призначених для них.

Winlock Professional також можна керувати віддалено за допомогою інструмента WinLock Remote Administrator. Для отримання додаткової інформації завітайте на сайт розробника, де ви також можете завантажити випробувальну версію Winlock Professional.



Завантажити Доступно лише для користувачів
Доступно лише для користувачівРозмір: 16,1 МБ
Пароль: kopejkin
Категорія: Система | Переглядів: 219 | Додав: kopejkin | Теги: ограничение доступа к компьютеру, родительский контроль | Рейтинг: 5.0/21
Всього коментарів: 0
avatar